Pasaréti Bölcsőde

PASARÉTI BÖLCSŐDE

Bölcsődevezető:Szabó Éva
1026 Budapest Pasaréti út 41.
Tel./Fax: 355-7419
e-mail: pasareti.bolcsi@iikeruletibolcsik.hu
Megkérjük a Kedves Szülőket, ha levelükre nem kapnak választ a bölcsődétől, akkor ellenőrizzék a spam levelezésüket, és ott állítsák be azt, hogy engedélyezik a levél fogadását

A bölcsőde elérhetőségét megtekintheti a térképen.
A bölcsőde galériáját az alábbi linkre kattintva tekintheti meg.

Bölcsődénk főbejárata a Pasaréti útról nyílik, de kertje és a gyerekszobák ablakai a csendes Nagyajtai utcára néznek, ahonnan babakocsival könnyebben és biztonságosabban megközelíthetők a csoportok. A gyermekszobák előtt az épület déli fekvésének köszönhetően-tavasszal és nyáron, sőt a téli meleg napokon is- napfényes teraszok húzódnak, ahol rossz idő esetén is egy kicsit levegőzhetnek, mozoghatnak a gyermekek.

Jó idő esetén a tágas, jól felszerelt játszókertbe megyünk, ahol sokat szaladgálhatnak, kismotort hajthatnak, triciklit tekerhetnek, biztonságos libikókán és csúszdán játszhatnak gyermekeink és élvezhetik a teraszos kert adta lankás lejtő előnyeit. Az árnyas fák alatt pedig felfedezhetik a természet városi növényvilágát és annak változásait. A bölcsőde belső kialakítása, a helységek elrendezése, nagysága és funkciói maximálisan a kisgyermekek igényeihez igazított.

Az épületben 7 csoportszoba található. Egy-egy szobában 12-14 hasonló korú kisgyermeket fogadunk, és számukra két kisgyermeknevelő teremti meg a nyugodt, családias hangulatot, ahol mindenki biztonságban érezheti magát, és önfeledten játszhat, pihenhet, míg szüleik dolgoznak. Gondozónőink nagy hangsúlyt fektetnek az évszaknak megfelelő esztétikus környezet kialakítására, így a szobák és a folyosók dekorációi a nevelők fantáziáját, kézügyességét dicsérik. Tapasztalataink szerint a barátságos, kedves mesehősökkel és állatfigurákkal örömmel találkoznak a kisgyermekek, ezért ezeket az ismerős figurákat igyekszünk becsempészni a bölcsődénk falai közé. Törekszünk arra is, hogy sok- sok közös élményünk legyen a gyermekekkel és szüleikkel, ezért minden évben ellátogat hozzánk a Mikulás, és az évközi jeles ünnepeknek kihagyhatatlan szegmensei a születésnapok megünneplése zenével, dallal, mókával. Farsangkor, húsvétkor és gyermeknapon egész napos mulatságban vehetnek részt a családok.

Jelszavunk a NYITOTTSÁG, ajtónk nyitva áll minden szülő előtt, éppen ezért ha ellátogat hozzánk, biztosan talál nálunk óvodából visszalátogató gyermeket is. A szülők bizalommal fordulhatnak gyermekeik nevelőihez, akik minden esetben igyekeznek hasznos és szakszerű tanáccsal ellátni a kedves szülőket, vagy szükség esetén megerősíteni őket abban, hogy gyermekeik jól fejlődnek. Bölcsődénk nap, mint nap egészséges étkezést biztosít gyermekeink számára, a saját konyhánkban a konyhai dolgozók finomabbnál finomabb főzeléket, tápláló levest valamint egészséges reggelit és uzsonnát készítenek el a legkisebbek számára is.

Reméljük, ha majd hozzánk járnak tapasztalhatják, hogy nagy gyakorlattal bíró, lendületes, szakmailag kiválóan képzett kisgyermeknevelőink szeretetteljes és elfogadó légkörben, harmonikus és kiegyensúlyozott gyerekek gondozását és nevelését biztosítják.